Інтернет провайдер ДКМ

Інтернет у кожен дім

Неймовірно! По 99грн/міс. увесь рік!

Неймовірно! По 99грн/міс. увесь рік!

Раді повідомити про початок акції для нових клієнтів мережі ДКМ та абонентів*, що з будь-яких причин не мали змоги користуватися нашими послугами більше 12 місяців.

Акційне підключення безкоштовне та включає: монтаж лінії звʼязку від обладнання оператора до комп`ютера/маршрутизатора клієнта та первинне налаштування комп`ютера/маршрутизатора для користування послугою Інтернет та налаштування одного пристрою для отримання послуги телебачення IPTV

Акційна пропозиція включає: послугу Інтернет на максимальній швидкості 100 Мбіт/с та пакет із більш ніж 230+ каналів цифрового (IPTV) телебачення для одного пристрою усього за 99 гривень на місяць протягом 12 календарних місяців з дня підключення. Після закінчення строку акціі абонента за замовчуванням буде переведено на дійсний тариф з аналогічною швидкістю, або абонент у телефонному режимі має змогу самостійно обрати один з дійсних тарифних планів оператора або скористатись однією з дійсних акційних пропозицій.

Обовʼязковою умовою для активації послуги є мінімальний первинний платіж у розмірі передплати за 2 наступні місяці: 99+99грн.

Детальна інформація за телефоном: 067-522-49-85.

*Акційна пропозиція діє для домашніх користувачів, фізичних осіб, які отримують послугу в приміщеннях, що знаходяться в житловому фонді.

DKM

    Коментарі закрито.